20/03/2020

COVID-19 maatregelen bij Eskimoo

Ook Eskimoo treft maximale maatregelen om zowel klant als medewerker te kunnen beschermen tegen het Coronavirus.

Offertefase

Alvorens een offerte te kunnen opmaken, dient een Eskimoo-adviseur het isolatieproject ter plaatse te inspecteren en op te meten. Hebt u een afspraak maar wenst u die liever uit te stellen (wegens ziekte of veiligheid) dan vragen wij u vriendelijk ons hierover te informeren.
 

In de offertefase kunnen we 2 types onderscheiden:
 

Voor opmetingen BUITEN de woning, zoals spouwmuurisolatie, gevelreiniging en hydrofuge, kan de expert geheel zelfstandig de inspectie en opmeting uitvoeren. Indien u als klant toch beslist de opmeting mee te volgen dan vragen wij uiteraard met zorg en respect de regels van “Social distancing” na te leven.
 

Voor opmetingen BINNEN de woning, zoals vloerisolatie, dakisolatie en vochtproblematiek dienen de regels van “social distancing” steeds gewaarborgd te blijven.

 

Onze medewerkers zorgen uiteraard voor de handhygiëne en het houden van de afgesproken afstand. 
 

Wenst u voorlopig geen afspraak maar wel reeds een eerste prijsindicatie? Mail ons uw vraag met  afmetingen en oppervlaktes, vergezeld met wat foto’s en wij stellen u een voorlopige prijs voor. De definitieve offerte kan dan op een later tijdstip worden opgemaakt.

Uitvoeringsfase

Buitenshuis kunnen alle werken (spouwmuurisolatie, gevelreiniging, hydrofuge) doorgaan zoals gepland. Onze vakmannen werken namelijk met respect voor de klant, collega’s en voor de regels van “social distancing”.

 

Binnenshuis wordt werf per werf getoetst aan de voorwaarden van “social distancing”.

Service na uitvoering

Onze binnendienst blijft tot nader order steeds voor u beschikbaar. Hebt u vragen over uw isolatieproject, gemaakte offertes of facturen, contacteer ons dan op 057/280300 of mail naar info@eskimoo.be.

 

Tot slot wenst Eskimoo eenieder een gezonde en veilige toekomst! Alsook bedanken wij allen die bijdragen aan de strijd tegen het coronavirus. Flatten the curve!