Kelderdichting: hou jouw kelder droog

Een kelder is een meerwaarde voor een woning. Maar kan ook heel wat kopzorgen met zich meebrengen. Grondwater drukt tegen de keldervloer en veroorzaakt hardnekkige vochtproblemen. Op zo’n moment ben je jouw kelder liever kwijt dan rijk. Eskimoo kan er met een professionele kelderdichting echter voor zorgen dat jouw kelder een troef blijft.

Onze werkwijze voor kelderdichtingen

Allereerst voeren we een analyse uit. Waarvoor wordt de kelder gebruikt en wat is het type vochtprobleem waarmee je te kampen hebt? Hoe ernstig tast het insijpelde of infiltrerende water jouw kelder aan? Uiteraard houden we ook rekening met jouw budget.

 

Bekuiping

Dit is de traditionele manier van kelderdichting. Bij een bekuiping worden verschillende lagen op de natte muren aangebracht. Fixeerlagen, snelcement en speciale mortels klaren de klus.

 

Indien de keldervloer niet waterdicht is, gieten we voorafgaan eerst nog een nieuwe gewapende vloerplaat. Het zwakste punt van de kelder, daar waar de muren samenkomen met de vloer, gaan we nog eens supplementair gaan versterken. Een nieuwe vloerplaat en de bekuiping staan garant voor 10 jaar extra genieten van een droge kelder.

Eskimoo Silla

Voordelen van isoleren met Eskimoo

  • We denken aan jouw portemonnee
  • We staan klaar met raad én daad
  • We werken uiterst stipt en proper
  • We zijn zeer transparant
  • We bieden eerlijke prijzen