SPOUWMUURISOLATIE

Wat is spouwmuurisolatie?

Spouwmuurisolatie is het isoleren van de spouw. En dan volgt de vraag: wat is een spouw? Een spouw is een lege ruimte tussen de binnen- en de buitenmuur van een woning. In een ongeïsoleerde spouw circuleert koude buitenlucht waardoor dit warmteverlies en condensatievocht kan veroorzaken. Een spouwmuur isoleren is altijd een goed idee.

Hoe isoleren we jouw spouwmuur?

Bij Eskimoo gebruiken we reeds meer dan 10 jaar HR++ Termoparels van Termokomfort, 40 jaar geleden opgericht door Shell en pionier op vlak van spouwmuurisolatie. De beste thermische isolator is droge én stilstaande lucht. De HR++ parels bestaan uit 98 procent droge, stilstaande lucht. Met behulp van een nevel van rubberlijm kleven de parels aan elkaar. De minuscule ruimtes tussen de HR++ Termoparels laten uw woning ademen en voeren doorslaand vocht probleemloos af. Geen risico op vochtproblemen!

 

Onze isolatie-experts boren gaatjes in de voegen van de muur. Vervolgens wordt de spouw, gemiddeld 6 tot 7 centimeter breed, gevuld met de HR++ Termoparels. Na afloop dichten we de gaatjes integraal met voegsel  in dezelfde kleur als de voeg.  Netjes, snel en efficiënt!

 

Spouwmuurisolatie neemt slechts 1 dag in beslag

Premies voor spouwmuurisolatie in 2024

Elektriciteitsnetbeheerders keren premies uit voor wie in 2024 kiest voor spouwmuurisolatie. De premie bedraagt 5 euro per vierkante meter

 

Eskimoo werkt volgens STS 71-1. In mensentaal betekent dit dat onze werken in aanmerking komen voor de premie van de elektriciteitsnetbeheerders. 

Kostprijs

Om een idee te hebben van wat een isolatie kost in jouw woning vraag je het best een offerte aan. Wil je toch al eens zien hoe de gemiddelde factuur er uit ziet voor dit type isolatie? Download dan hier een voorbeeldfactuur.

CLOSE

Bereken uw huidige kostprijs!*

€---

Bovenstaande waarde is de prijs die waarschijnlijk op uw factuur zal komen. Hiernaast krijgt u wel nog €5  aan premies.
De werkelijke prijs die u zal investeren is dus  €---​.

* Deze berekening is een schatting. Vraag een gratis audit aan.

Een bezoek aan jouw woning is altijd nodig voor een gedetailleerde offerte.

Eskimoo Silla

Voordelen van spouwmuurisolatie

  • Thermisch en akoestisch comfort.
  • Bespaar 25 procent van jouw stookkosten.
  • Jouw huis wordt meer waard.
  • Vermijd vochtproblemen in de woning.
  • Ecologische en duurzame oplossing.

Ilse Verbeke uit Izegem

Het zijn fijne beleefde mensen die voor jullie werken en ze leveren correct werk! Ik ben tevreden.