OVER ESKIMOO

Contacteer ons

Eskimoo isoleert al vele jaren woningen in Vlaanderen op een professionele en propere manier.
De honderden realisaties, ook in jouw buurt, getuigen van ons goede werk. Wedden dat we ook jou kunnen helpen? Contacteer ons voor een vrijblijvende offerte, een gratis audit van jouw woning of stel gewoon de vraag die op jouw lippen brandt. We helpen je graag verder!

Offerte:

Ik weet wat ik wil maar hoeveel kost het?

Audit:

Ik wil besparen door te isoleren maar weet niet wat.

Een vraag
over isolatie?

Silla weet het!

TEKSTBALLON_SILLA

Wie zijn de gezichten achter Eskimoo?

Benjamin Marcant en Chris Vanneste zijn de gedreven zaakvoerders van Eskimoo. De twee experts in isolatie bundelden enkele jaren geleden hun kennis en ervaring in zowat alle domeinen van isolatie. Benjamin, met een specialisatie in dakisolatie en algemene dakwerken en Chris met een grote expertise in spouwmuurisolatie, vloerisolatie en chapewerken, creëerden met Eskimoo een sterke speler in West-Vlaanderen. Eskimoo legt zich toe op zowel nieuwbouw als renovatieprojecten. 

 

Eskimoo is uiteraard meer dan Benjamin en Chris. Een team van ervaren experts staan in voor het dagelijkse reilen en zeilen van Eskimoo. Meer dan 25 gecertificeerde vakmannen isoleren en verbouwen woningen op een kwalitatieve en duurzame manier. Daarbij maken ze gebruik van de beste isolatietechnieken.  

Benjamin Markant

Chris Vanneste

Waar vind je Eskimoo?

Eskimoo Langemark-Poelkapelle

Boezingestraat 91
8920 Langemark-Poelkapelle
T 0472 89 19 79

Eskimoo Poperinge

Vlaanderenlaan 43
8970 Poperinge
T 057 280 300