BINNENMUURISOLATIE

Wat is binnenmuurisolatie?

Een muur isoleren via de binnenkant is binnenmuurisolatie. We kiezen alleen voor binnenmuurisolatie wanneer spouwmuurisolatie of gevelisolatie niet mogelijk is.

 

Vaak wordt geopteerd voor binnenmuurisolatie wanneer een totale renovatie van het interieur op het programma staat. Verstandig want dankzij deze bijkomende isolatie spaar je weer heel wat uit op gas en elektriciteit.

Hoe isoleren we jouw binnenmuren?

Isolatieplaten, isolatiedekens, gespoten PUR of een inblaastechniek met cellulose zijn de meest gangbare isolatietechnieken bij binnenmuurisolatie. Afhankelijk van het huis en de structuur opteren we voor één van deze opties.

 

Onze experts houden met alle factoren rekening. Een professionele plaatsing is noodzakelijk, enkel zo kan je vochtproblemen en koudebruggen vermijden.

Premies voor binnenmuurisolatie in 2024

Na-isoleren van een binnenmuur kan een premie van 15 euro per vierkante meter opleveren. Die premie kan je krijgen dankzij de distributienetbeheerder. Daar zijn uiteraard wat voorwaarden aan verbonden. Bij Eskimoo leggen we die haarfijn uit!

Eskimoo Silla

Voordelen van binnenmuurisolatie

  • Snellere verwarming van de kamer
  • Je kan kamer per kamer isoleren
  • Ook bij slecht weer kunnen we isoleren
  • Jouw gevel blijft onaangeroerd

Kathleen De Wandel uit Poperinge

“Merci voor de vlotte service. Jullie mannen isoleerden snel en proper. Ook bedankt om het document voor de premie in te vullen.”